Københavns Postkor

• Mindsk font størrelsen
Home Kun for Medlemmer
Kun for Medlemmer

Lørdag, den 3. februar 2018 deltog koret i Korstævne i Hvidovre Medborgerhus og afholdt efterfølgende årets Nytårsfest på Cafe Victoria

Se billederne her

Postkoret Bergen besøgte os den 1.-3. september  2017. Der var arrangeret fælleskoncert  lørdag, den 2. sept. i Den Norske Kirke og spisning og fest bagefter  med koldt bord og hvad dertil hører.

Se Billeder her

Årets Bøssefest blev holdt den 13. juni 2017 på Restaurant Asador. Lisa Rosengren, som har været årets Bøssemester, havde fundet

dette sted og det blev en dejlig aften med god mad og dejligt selskab..

Else Langballe blev udnævnt til næste års Bøssemester. Billeder tryk her

Billeder fra Nytårsfesten 2017 Nytårsfest-2017 klik her derefter bruges koden fra telefonlisten.

Årets Bøssefest blev holdt den 14. juni 2016 på Restaurant Hong Cheng på Østerbro.  Dorte, som har været årets Bøssemester, havde arrangeret en fin aften.

Billeder fra Juleafslutning- 2016 klik her derefter bruges koden fra telefonlisten.

Billeder fra Nytårsfesten 2016 Nytårsfest klik her derefter bruges koden fra telefonlisten.

Billeder fra Juleafslutning 2015 klik her derefter bruges koden fra telefonlisten.

Billeder fra Nytårsfesten - 2015 klik her derefter koden fra telefonlisten.

Billeder fra Jubilæumsfest 10 april 2010 klik her derefter bruges koden fra telefonlisten